Iz Srbije za celi svet... Saša Stojanović, preduzetnik

Život ponekad piše romane... Slučajni susret sa ekipom iz danske komapnije "Scanwood", koji naizgled nije obećavao ništa... otvorio nam je neverovatan poslovni uspeh... naravno, nije sve bajka, već je mnogo odricanja, rada, razmišljanja, neprospavanih noći...

 Od 2011. kada su prvi komadi iz naše radionice stidljivo krenuli put Danske, pa do 2016., kada je zvanično osnovan Wood Holz... bio je jako dug i mukotrpan put. Osnivanjem Wood Holz-a, napravili smo prekretnicu u našem načinu razmišljanja pre svega, postavili neke parametre u poslovanju, zadali sebi neke ciljeve... i dan-po-dan to sprovodimo u delo. Saradnja sa Scanwood-om iz godine u godinu raste i obimom ponude i kvalitenim marketingom... pa su naši proizvodi prisutni u gotovo svim zemljama EU, ali i Kini, Japanu pa i na Novom Zelandu... U dogovoru sa Scanwood-om mi pokrivamo tržišta Srbije ali i regiona, a cilj nam je osvajanje i ruskog tržišta kao i zemalja evro-azijskog regiona. 

U Srbiji se naši proizvodi prodaju preko web-šopova i partnerskih maloprodaja... cilj nam je da naši proizvodi budu dostupni svuda, i marketinški puno radimo na tome da pronađemo partnere koji bi u svojim maloprodajama imali naše proizvode u ponudi. Kontinuirano ulaganje u razvoj, implementacija novih tehnologija i tehnoloških rešenja, nove mašine, kreativno razmišljanje i traženje novih dizajnerskih rešenja, marketing i reklama preko društvenih mreža, privlačenje vrhunskih kadrova i stimulacija kroz sve beneficije koje možemo da ponudimo... rezultira rastom prodaje na domaćem tržištu, stalnim proširenjem maloprodajnih mesta i sve jačim položajem na tržištu. Mi smo nesumnjivo broj 1 u Srbiji - kada se o drvnoj galanteriji radi i ne mislimo nikome da prepustimo tu poziciju... velikim delom i zahvaljujući našim zadovoljnim kupcima, kojima upućujemo veliku zahvalu na poverenju i podršci koju nam dnevno pokazuju.

  • s

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.