Vrhunska drvna galanetrija po skaninavskom dizajnu...

Ponosni smo... jer imamo podršku grupe skandinavskih dizajnera, koji nam daju svoja dizajnerska rešenja... pa možemo da punog srca kažemo: Proizvedeno je u Srbiji, a evropski je kvalitet. A kvalitet je vrhunski...i drvo, kao ulazna sirovina, obrada, pažnja posvećena svakom detalju, da je mekanih ivica, glatko, nauljeno... lepo i praktično. Kuhinjske daske, poslužavnici, mlin za biber, štipaljke, oklagije, tacne, činije...mnogo je proizvoda koje nudimo i dobro dođu u svakoj kuhinji, bilo profesionalnoj, bilo u Vašim domovima.

Koristimo samo najbolje drvo, iz domaćih resursa, izuzev masline, koja ne raste u našim krajevima. Trudimo se da optimalno iskoristimo svaki komad drveta, da ga utkamo u finalni proizvod, zaposlimo naše ljude i da čim više porodica ima dobar standard radeći za nas... Jer smo odgovrni i prema našoj Srbiji, našim radnicima, kupcima, dobavljačima... Negujemo dobre poslovne odnose, provodimo društveno odgovornu politiku i proizvodi "Made in Serbia" se ponosno izlažu u evropskim trgovačkim lancima. Naša proizvodnja je živa, stalno izbacujemo nove proizvode, pojedini se gase jer su odslužili svoj komercijalni vek. Konstantan razvoj, mašta, prilagođavanje potrebama i željama naših kupaca i tržišta, to je naš razvojni put... zato je i naša galerija razigrana kao dečija igra...

Kuhinjske daske

Kuhinjska daska je naš osnovni proizvod...ali mi želimo da budemo drugačiji, da ponudimo jedinstveni dizajn, novo otkriće za onog ko je vidi, opipa i naravno... kupi za sebe. Promišljeni smo, ne želimo po svaku cenu da budemo drugačiji od drugih, ali ni da se uklapamo u kliše... Svaka naša daska je plod dobrog dizajna, analize koliko je upotrebljiva i zgodna za rukovanje... da spojimo dizajn i fumkcionalnost.

  • sKabinet_23

Bez sira nema Pizze

Jedan od naših Top proizvoda... rende za tvrdi sir, neodoljiva kombinacija hladnog čelika i topline drveta trešnje...ili bagrenovog drveta.Izuzetno spretan oblik, kubus u koji upada narezani sir, a rezač je od čelika, izuzetnog kvaliteta... koji se može skinuti povlačenjem radi lakšeg održavanja. Lepo, jednostavno, praktično... to je naša maksima, savršen je spoj skandinavske dizajnerske škole i naših spretnih ruku. 

  • s21248641_270770350101477_9016091955443126604_o.jpg

Bezbednost iznad svega

Mnogo pažnje posvećujemo i brizi za naše kupce, kod kreiranja svakog novog proizvoda vodimo računa o aspektu sigurnosti, a naročito kada su blokovi za sigurno spremanje kuhinjskih noževa u pitanju. Odmah na dohvat, a opet, pokretom ruke, spremljeni na sigurno. To je cilj.

  • s6070_blok_za_noževe_18_€.jpg

Razvoj kao put u budućnost

Kontinuirano eksperimentišemo...Bogu hvala, imamo zalihu najkvalitetnije građe, vrhunsku tehnologiju i dobre i primanjima zadovoljne radnike. To nam otvara mogućnost da stalno smišljamo nove proizvode, neke tržište i ne prihvati, ali bar znamo da smo dali sve od sebe.

Uvek sledimo svoje srce

Uvek sledimo svoje srce... Bar kada samostalno kreiramo nove proizvode, krećem od ideje kako da budemo originalni, da stvorimo proizvode koji su jedinstveni funkcionalnošću, dizajnom i naravno, kvalitetom... jer kvalitet je iznad svega. Tu nema kompromisa i naš brend se velikim delom oslanja baš na to, da je sve čvrsto i trajno.

  • sStalak_za_salvete.jpg

Proizvodi po narudžbi

Koliko nam vreme i kapaciteti dozvoljavaju, prihvatamo se i izrade malih serija, pod posebnim uslovima... dizajnerski komadi napravljeni na bazi upita za komercijalne kupce, sa zadanim dimenzijama, materijalom i detaljima po njihovom zahtevu. Naravno, skuplji su nego artikli iz redovne proizvodnje, ali i tu poštujemo naše zadane kriterije... vrhunski materijal i kvalitet.

  • sArtikal 701

Naša mašta može svašta

Trudimo se da balansiramo po onoj tankoj liniji između originalnosti i upotrebljivosti svakog prozvoda. Jer nije  cilj samo da se napravi proizvod, on mora da opravda svoje postojanje kroz upotrebnu vrednost. Simbioza fumkcionalnosti i dizajna.

  • sČinije

Partnerske maloprodaje

Jako puno truda ulažemo u razvoj partnerske maloprodajne mreže, jer ne želimo da razvijamo svoju maloprodaju. Opredelili smo se za proizvodnju....dnevno smo u kontaktu sa trgovinama, osluškujemo njihove potrebe, a koje su refleks onog šta se prodaje ili šta kupci traže.

  • sSara