Noviteti leto - jesen 2019.

Neke proizvode tržište ne prihvati, neki se tako dugo rade, da i nama postanu već "zamorni"... a sreća je da imamo podršku grupe skandinavskih dizajnera koji nas "filuju" svežim konturama i idejama, pa i naši partneri u Danskoj osluškuju trendove sa evropskog tržišta, Kako god to definisali, naša je firma živa, dinamična i inovativna, tako da predstavljamo nove proizvode...

Naravno, kako se bude menjala naša kolekcija i dodavali novi proizvodi, i mi ćemo menjati slike u ovom delu naše web stranice... tako da će te odmah biti u žiži, šta je novo iz naše proizvodnje... uživajte u ponuđenim novim proizvodima.


  • sArtikal 712

Artikal 712

Prekrasna okrugla daska od orahovine, sa odvodnim kanalom i prostorom za oceđivanje soka, za sečenje i serviranje. Prvenstveno za profesionalce. Veličina Ǿ360 x 30 mm.

  • sArtikal 33110 trešnja

Artikal 31330

Jedan od naših klasika, ali redizaknirana varijanta. Činija za so ili začine. sa rotirajućim poklopcem, zarvar se magnetom, tako da se u slučaju prevrtanja ne prospe sadržaj, Deo komplet aje i merica. Materijal drvo trešnje. Veličina Ǿ90 x 70 mm.

  • snozevi_Wood_Holz.jpg

Noževi za puter

Novo iz naše proizvodnje. Prekrasni, ekološki, lepo dizajnirani i topli pod prstima...noževi za puter (ili kajmak), od drveta trešnje, oraha ili javora. Dužina 20 cm.

  • sstalak_vino_4.jpg

Stalak za bocu od vina

Neobičan komad drvteta, neobične namene...stalak za bocu od vina (grlić boce), koji samom svojom geometrijom i balansom drži bocu. Materijal orahovina, veličina 29 x 6 x 2 cm, nauljeno.

  • s871

Daska za posluživanje, artikal 871

Daska (poslužavnik),  Ǿ 30 cm, prvorazredna bukovina, pogodno za grickalice, bombone, ali i suhomesnate delicije. Finiš nauljeno

  • s870

Artikal 870, poslužavnik  veličina 25 x 26 cm

Od nas za Vas: srce daska (poslužavnik) od prvorazreden bukovine....za suhomesnate proizvode, delicije, bombone...za sve šta vam padne na pamet za serviranje, finiš nauljeno.

  • s873

Artikal 873, daska za serviranje

Još jedan interesantan proizvod, poslužavnik za serviranje, sa poljima... za delicije, sireve, suhomesnato... veličina 30 x 20 cm, bukovina. Finiš nauljeno.

  • sSet bagrem 2

Set bagrem mlin i posuda

AKCIJA: Set sačinjen od 2 naša vrlo popularna proizvoda: mlina za biber sa kvalitetnim nemačkim mehanizmom + posude za začine sa rotirajućim poklopcem. Bagrem, finiš nauljeno.

  • skasicice_orah1.jpg

Kašičica od trešnje ili oraha

Mali, sladak proizvod, kašičica dužine 10 cm. Za šećer, začine, čajeve... U svakoj fijoci se nađe mesto za nju, a zatreba svaki dan za pomoć u kuhinji.