prolog
DASKE  ZA  SEČENJE  I  SERVIRANJE
Kuhinjska daska je naš osnovni proizvod. Mi uvek pokušavamo da budemo inovativni, da ponudimo jedinstveni dizajn, novo otkriće za onog ko je vidi, opipa i naravno... kupi za sebe. Promišljeni smo, ne želimo po svaku cenu da budemo drugačiji od drugih, ali ni da se uklapamo u stereotip. Svaka naša daska je simbioza dizajna i funkcionalnosti, jer mislimo o svakom detalju. 
BRENDIRANO  -  DUGOROČNA  REKLAMA
Vlasnici hotela, restorana, robnih marki... sve više ulažu u reklamu. Ako svom kupcu ili gostu poklonite sitnicu (a naročito upotrebljivu) sa svojim brendom, mentalno ga vežete za sebe. Svaki put kada vidi brendirani proizvod, obnoviće želju za ponovim dolaskom ili kupovinom.
Brendirani proizvodi kao trajna reklama
Brendirani proizvodi kao trajna reklama
Mutilica, mali kuhinjski pomoćnik
Mutilica, mali kuhinjski pomoćnik
30795 daska za pizzu, orahovina, fi 34 cm
30795 daska za pizzu, orahovina, fi 34 cm
PIZZA  KAO  GLOBALNI  FENOMEN
Pizza, koja je nastala u Italiji kao jelo siromašnih, zahvaljujući italijanskim doseljenicima u Ameriku... postala je globalni fenomen, svi je vole i transformisla se u jelo za sve meridijane i sve prilike... pa smo i mi kreirali liniju podloga za pizze.
ZA  MALE  I  VELIKE  PROSLAVE
Sve više se menja način naših života - brzina,  nedostatak je vremena...gradi se karijera. Menjaju se društvene navike, sve se više jede po restoranima... i proslave postaju mesto susreta i dobrog posluženja. Naše daske su tu deo atmosfere, da olakšaju uslugu keteringa i posluživanja i vredno obave svoj zadatak.
proizvodi od maslinovog drveta
proizvodi od maslinovog drveta
MASLINA  JE  KRALJICA  LEPOTE
U našoj proizvodnji koristimo domaće vrste drveta: hrast, jasen, orah, trešnju... ali imamo i posebnu ekskluzivnu liniju proizvoda od maslinovog drveta... Za znalce, za one koji žele nešto posebno i spremni su to i da plate. Jer maslina je posebna, plemenita i daje notu neponovljive elegancije.
Jedna od naših partnerskih maloprodaja, prodaja naših proizvoda
Jedna od naših partnerskih maloprodaja, prodaja naših proizvoda
OD  NAS - DO  VAS
Mi nemamo svoju maloprodaju.  Ali, imamo možda nešto i više od toga...lanac partnerskih maloprodaja, dućana sa tradicijom i imenom, dućana sa ljudima koji znaju da prodaju, koji vole i naše proizvode i prodaju ih srcem. A to nema cenu.
MALI  POMOĆNICI
Često puta nevidljivi, na dnu fijoke, tihi i nenametljivi... ali kada nam zatrebaju odrade veliki posao. To su mali pomagači u svakoj kuhinji i njima treba odati priznanje za svoj rad... A mi se trudimo da im pored funkcionalnosti utkamo i i lepotu.
KNUD  HOLSCHER,  KOPENHAGEN
Nagradjena kolekcija proizvoda, (od bukovine,  medjusobno su uskladjeni oblicima, funkcijama i nadopunjuju se)  i to: IF Product Design Award za 2009. godinu. Stopostotni skandinavski dizajn, koji podrazumeva samo kubuse i ravne linije, bez ikakve dekoracije i suvišnog detalja. Funkcija iznad svega, to je njihov način razmišljanja. A mi smo privilegovani da možemo da proizvodimo te proizvode.
202  avan bukovina, primer skandinavskog racionalnog dizajna.
202  avan bukovina, primer skandinavskog racionalnog dizajna.
Rende za tvrdi sir, metal i kombinacija drveta. trešnja ili bagrem, veličina 22 x 8 x 4 cm
Rende za tvrdi sir, metal i kombinacija drveta. trešnja ili bagrem, veličina 22 x 8 x 4 cm
NEMA  PIZZE  BEZ  SIRA 
Mi imamo u ponudi neke unikatne proizvode. Jedan medju nekoliko je naše rende za tvrdi sir, ali i korenasto povrće, keks, čokoladu. Kombinacija metalnog dela - rosfraj lim i drvene kutije, u dve varijante termo tretiranog drveta: bagrema ili trešnje. Čar je da se rende položi vodoravno, narenda sir (kao u kutiju) i izruči direktno u tanjir. Fantastično zamišljen proizvod, dizajn Scanwood.
mlin za biber 31100, trešnja, keramički mehanizam, veličina fi 6 x 20 cm
mlin za biber 31100, trešnja, keramički mehanizam, veličina fi 6 x 20 cm
STRAH  I  TREPET  ZA  SVAKI   BIBER
Naš mlin, koga se boji svaki biber... ali i krupna morska so. Napravljen od drveta trešnje, sa dokazano dobrim  nemačkim keramičkim mehanizmom. Šarmantan spoj elegancije i beskompromisne funkcionalnosti... Naš broj 1 kada je prodaja u Srbiji u pitanju, vole ga  podjednako  i profesionalci  i domaćini...
Stalak za epruvete za začine, trešnja, kupac Spice Up shop
Stalak za epruvete za začine, trešnja, kupac Spice Up shop
Naši su proizvodi vrhunska drvna galanterija, po skandinavskom dizajnu, proizvedena sa ponosom u Srbiji, a po evropskim parametrima za kvalitet. 
Koristimo domaće termo tretirano drvo (izuzev uvozne masline), uvek najbolje, prvoklasno, bez estetskih ili fizičkih grešaka. Lepak koga koristimo, kao i svi završni premazi (ulje sa dodatkom pčelinjeg voska) razvijani su za upotrebu u kontaktu sa hranom i zadovoljavaju najstrože zdravstvene standarde. Uostalom, imamo i Sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti naših proizvoda, izdanog od Instituta za javno zdravstvo u Nišu, bez tog papira ne bi mogli da budemo veliki izvoznici, a šta jesmo.
Zapošljavamo domaće radnike i njihove porodice znaju da će muževi i očevi dece da budu dostojno plaćeni za svoj rad. Naša je proizvodnja 100% ekološka, svaki komad drveta koji preostane završi u našoj kotlovnici, grejemo se na drva, Uspeli smo da pomirimo 2 velike stvari: evropski dizajn i način razmišljanja i domaću sirovinu i tehnologiju, naravno uz naše zaposlene, koji daju veliki doprinos našem uspehu. 
I najvažnije od svega, na šta smo posebno ponosni, na svakom našem proizvodu piše: made in Serbia.
NAŠA  MAŠTA  MOŽE  SVAŠTA
Otvorenog smo uma, spremni na izazove. Pa uradimo atipične i unikatne proizvode, dal´ iz svoje glave ili po narudžbi nekog od naših mnogobrojnih kupaca.  Evo, jednog od njih, stalak za epruvete sa začinima, od prvoklasne trešnje, sa laserski graviranim logotipom. Kupac, a ko bi drugi - SPICE UP shop Beograd. Imate ideju? Javite se, ako imamo vremena i kapaciteta, uradićemo proizvode po Vašoj želji.